







Programa Schedule Horaire

Wednesday/Miércoles, **08** September/Septiembre 2021

Formula Regional European Championship / Clio Cup Europe

Access into the paddock from / Acceso al paddock desde:

- Formula Regional European Championship 14.00 h.

- Clio Cup Europe 18.00 h.

Drivers track walk: After 18.00 h.

Thursday/Jueves,

09 September/Septiembre 2021

GT OPEN / EUROFORMULA / F4 Championship powered by Abarth

Access into the boxes and paddock from / Acceso a boxes y paddock desde ${\bf 08.00 \ h.}$

Drivers track walk: After 18.00 h.

14.00/15.50	110 ′	Collective Test	Formula Regional European
		pre event A	Championship by Alpine
16.00/16.50	50 ´	Collective Test	Clio Cup Europe
		pre event	
17.00/18.00	60 ′	Collective Test	Formula Regional European
		pre event B	Championship by Alpine

Tyres for the event (option 1)	Collect TYRES from MICHELIN area	Marcaje de Neumáticos / Marking of tyres (Michelin area)
International GT Open	15.00 / 17.00	14.00 / 16.00









Friday/Viernes,

10 September/Septiembre 2021

08.00	Pre event meeting	Clerk of the Course, Medical Chief & services managers
		Race Director (of all categories)

MOTOR SILENCE – before 8.15 a.m. and after 6.00 p.m.

08.30/09.10	40 ′	Free practice 1	Italian F4 Championship powered by Abarth
09.16/09.46	30 ′	Collective Test 1	Clio Cup Europe
09.52/10.32	40 ′	Free practice 1	Euroformula Open
10.38/11.38	60′	Free practice 1	International GT Open
11.44/12.34	50 ´	Collective Test 1	Formula Regional European Championship by Alpine
12.34/13.04	30 ′	Lunch time - Trac	ck break (Motor silence)
13.04/13.44	40 ′	Free practice 2	Italian F4 Championship powered by Abarth
13.50/14.20	30 ′	Collective Test 2	Clio Cup Europe
14.26/15.06	40 ′	Free practice 2	Euroformula Open
15.12/16.12	60 ´	Free practice 2	International GT Open
16.18/17.08	50 ′	Collective Test 2	Formula Regional European Championship by Alpine
17.14/17.54	40 ′	Free practice 3	International GT Open -Bronze drivers-

11.15		Italian F4 Championship powered by Abarth
12.45		International GT Open
		(only Team managers)
12.00	BRIEFING	Euroformula Open
		(only Team managers)
15.30		Clio Cup Europe
17.45		Formula Regional European
		Championship by Alpine

Tyres for the event (option 2)	Collect TYRES from MICHELIN area	Marcaje de Neumáticos / Marking of tyres (Michelin area)
International GT Open	18.00 / 19.00	18.00 / 19.00
Euroformula Open (op1)	08.30 / 09.30	08.30 / 09.30
Euroformula Open (op2)	16.00 / 17.00	16.00 / 17.00











Friday/Viernes,

10 September/Septiembre 2021

	Administrative Checking -Signing on- / Verificaciones administrativa s (Drivers and manager)	by Race		Briefing replies Race Director replies to all questions with copy to all teams		Technical Scrutineering Verificaciones Técnicas Noise control / Control de ruido Drivers Équipement / Equipamiento
Euroformula Open	Licenses, ASN Authorization, etc. to be sent previously, together with the entry form, by email	Sept 2021 Friday, 10 Briday	09.00/12.00 Sept. 2021 efing Team man nain building – 1 12.00 h	st floor)	//	Horario por equipo (se definira en la semana del evento) / Timetable per Team (to be defined race week)
Int. GT Open	Licenses, ASN Authorization, etc. to be sent previously, together with the entry form, by email		09.00/12.00 Sept. 2021 Sefing Team man sain building – 1 12.45 h	st floor)	09.00 / 10.30 (GT Sport truck)	Horario por equipo (se definira en la semana del evento) / Timetable per Team (to be defined race week)
Formula Regional European Championship by Alpine	Friday, 10 Sept. 2021 09.00 / 10.00	Friday, 10 Briefing	_	ng – 1 st floor)		Friday, 10 Sept. 2021 08.30/11.00 13.30/15.30
Italian F4 Championship powered by Abarth	Friday, 10 Sept. 2021 09.00 / 12.00	Friday, 10 Sept 2021 Briefing	g (main buildin 11.15 h.		//	Friday, 10 Sept. 2021 09.00 / 12.00
Clio Cup Europe	Friday, 10 Sept. 2021 10.45 / 11.45	Friday, 10 Sept 2021 Briefii	ng (<mark>main buildi</mark> 15.30 h.		//	Thursday, 09 Sept. 2021 14.30 / 15.30 17.00 / 18.00 Friday, 10 Sept. 2021 10.00/12.00









Saturday/Sábado, 11 September/Septiembre 2021

08.00	Extrication Exercise
08.00 - 08.05	Timekeeping checks
08.05	Track inspection
0 <i>8.15 - 08.25</i>	Safety car exercise

MOTOR SILENCE – before 8.15 a.m. and after 6.00 p.m.

08.30/09.10	Qualifying	Italian F4 Championship powered	d by Abarth O'stop on pit/ Q2 15')
09.20/09.40	Qualifying – 1	Formula Regional European Champi	
09.50/10.10	Qualifying – 1	Clio Cup Europe	•
10.20/10.45	Qualifying	Euroformula Open	
10.55/11.25	Qualifying - 1		1 (all categories)
11 15	Dun avid		
11.15 11.30	Pre-grid	4	
11.35	Pit lane open Pit lane closed	_	
11.38	3 min. board		
11.41	Green flag /	_	
11.41	Formation lap		
11.45	Race - 1	Italian F4 Championship	30' + 1 lap
11110	Standing start	powered by Abarth	50 1 1 lap
12.20/13.10	Lunch time -Trac	ck break (Motor silence)	
12.45	Pre-grid		
13.15	Pit lane open		
13.20	Pit lane closed		
13.25	5 min. board		
13.30	Green flag /		
	Formation lap		
13.35	Race - 1	Formula Regional European	30´ + 1 lap
	Standing start	Championship by Alpine	
13.48	Pre-grid		
14.18	Pit lane open		
14.23	Pit lane closed	7	
14.25	5 min. board	7	
14.30	Green flag /	7	
	Formation lap		
14.35	Race - 1	Clio Cup Europe	25´+ 1 lap
	Standing start		
15.15	Pit lane open		
15.20	Pit lane closed /		
	5 min. board		
	o 6 /		
15.25	Green flag /		
15.25	Green flag / Formation lap		
15.25 15.30	Formation lap Race - 1	Euroformula Open	21 laps – max. 35´
	Formation lap	Euroformula Open	21 laps – max. 35´





GTSPORT







16.30	Formation lap Race - 1 Rolling start	International GT Open	70´
16.25	5 min. board Green flap /	At 41 59 (racing time) change on	-No board-
16.20	Pit lane closed /	At 28' (racing time) Change on -b At 41'59" (racing time) Change off	
16.15	Pit lane open		
16.13	Fast lane open		











Sunday/Domingo, 12 September/Septiembre 2021

08.00 - 08.10	Timekeeping checks
08.15	Track inspection

MOTOR SILENCE – before 8.15 a.m. and after 6.00 p.m.

08.30/08.50	Qualifying - 2	Formula Regional European Champi	onship by Alpine
09.00/09.30	Qualifying – 2	International GT Open Driver -	- 2 (all categories)
09.40/10.00	Qualifying – 2	Clio Cup Europe	
10.10	Pit lane open		
10.15	Pit lane closed /		
10.15	5 min. board		
10.20	Green flag /		
	Formation lap		
10.25	Race - 2	Euroformula Open	21 laps – max. 35 ′
	Standing start		LIVE TV
10.55	Pre-grid		
11.10	Pit lane open		
11.15	Pit lane closed		
11.18	3 min. board		
11.21	Green flag /		
	Formation lap		
11.25	Race - 2	Italian F4 Championship	30´ + 1 lap
	Standing start	powered by Abarth	
12.00/12.30	Lunch time -Trac	k break (Motor silence)	
12.00	Pre-grid		
12.00 12.30	<i>Pre-grid</i> Pit lane open		
12.30	Pit lane open		
12.30 12.35	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag /		
12.30 12.35 12.40 12.45	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap		
12.30 12.35 12.40	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race – 2	Formula Regional European	30´ + 1 lap
12.30 12.35 12.40 12.45	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap	Formula Regional European Championship by Alpine	30´ + 1 lap
12.30 12.35 12.40 12.45	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race – 2		30´+1 lap
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open		30´+1 lap
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane closed /	Championship by Alpine	•
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35 13.40	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open Pit lane closed / 5 min. board	Championship by Alpine At 24'(racing time) Change on -boa	rd-
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open Pit lane closed / 5 min. board Green flag /	Championship by Alpine	rd-
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35 13.40	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open Pit lane closed / 5 min. board Green flag / Formation lap	At 24' (racing time) Change on -boa At 35'59" (racing time) Change off -N	rd- o board-
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35 13.40	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open Pit lane closed / 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2	Championship by Alpine At 24'(racing time) Change on -boa	rd- o board- 60 [′]
12.30 12.35 12.40 12.45 12.50 13.33 13.35 13.40	Pit lane open Pit lane closed 5 min. board Green flag / Formation lap Race - 2 Standing start Fast lane open Pit lane open Pit lane closed / 5 min. board Green flag / Formation lap	At 24' (racing time) Change on -boa At 35'59" (racing time) Change off -N	rd- o board-











15.05	Pit lane open		
15.10	Pit lane closed /		
	5 min. board		
15.15	Green flag /		
	Formation lap		
15.20	Race - 3	Euroformula Open	21 la <u>ps - ma</u> x. 35´
	Standing start		LIVE TV
15.33	Pre-grid		
16.03	Pit lane open		
16.08	Pit lane closed		
16.10	5 min. board		
16.15	Green flag /		
	Formation lap		
16.20	Race - 2	Clio Cup Europe	25´+ 1 lap
	Standing start		
10.15	1		
16.45	Pre-grid		
17.00	Pit lane open		
17.05	Pit lane closed		
17.08	3 min. board		
17.11	Green flag /		
	Formation lap		
17.15	Race - 3	Italian F4 Championship	30′ + 1 lap
	Standing start	powered by Abarth	

